Риълтайм Стратегии

Риълтайм Стратегии

Обичате риълтайм стратегиите (RTS)? Тогава вижте тази колекция, събрала най-добрите безплатни риълтайм стратегии.
1 1 1 1 1
Annex CTW Annex: CTW е футуристична военна риълтайм стратегия. Може да се играе както сингълплеър, така и мултиплеър. Създателите твърдят, че

1 1 1 1 1
Open Red Alert OpenRA е безплатна риълтайм стратегия, подобна на игри като Command & Conquer и Command & Conquer: Red Alert. В играта има мод и за Dune 2000.

1 1 1 1 1
Open Transport Tycoon DeluxeOpen-TTD (Tycoon Transport Deluxe) е транспортна икономическа риълтайм стратегия. Вие сте транспортен магнат и развивате своята империя.

1 1 1 1 1
0 A.D.Игра, която ще допадне изключително много на феновете на игри като Age of Empires и Civilisation!

1 1 1 1 1
Seven KingdomsИзвестната стратегия Seven Kingdoms, вече е с отворен код. Играта може да се опише като комбинация от RTS като Warcraft 2 и походова стратегия като Civilisation. В играта има 7 народа, всеки със своите оръжия, култура и военни похвати.

1 1 1 1 1
Mega GlestMega Glest е разширена версия на популярната риълтайм стратегическа игра Glest.

1 1 1 1 1
Full Spectrum WarriorFull Spectrum Warrior е отлична риълтайм тактическа игра, базирана на тренировъчен софтуер за американската армия. Това е една изключително реалистична игра, представяща съвременни бойни действия в сложни градски условия.

1 1 1 1 1
Rise and Fall: Civilizations at WarRise & Fall: Civilizations at War e RTS игра базирана на исторически събития. В нея освен стандартното за стратегиите управление, има възможност и за директно управление на основният герой (hero режим). Играта като цяло е уникална и мненията за нея са в двете крайности.

1 1 1 1 1
S.W.I.N.E. S.W.I.N.E. (С.В.И.Н.Я) е риълтайм военна стратегия. Хубава графика, прекрасно озвучаване и ... изненада - армията която командвате е от животни (свине или зайци)

1 1 1 1 1
McDonald's videogame Да се печелят пари в корпорация като МакДоналдс въобще не е просто. Зад всеки сандвич се крие един комплексен процес, който вие трябва да менажирате.

1 1 1 1 1
Energy TycoonСтратегическа игра, в която можете да създадете собствена енергийна империя.

1 1 1 1 1
MechCommander 2 MechCommander 2 е риъл тайм тактическа игра, базирана на BattleTech/MechWarrior. В нея вие сте наемник командвате екип от бойни роботи и изпълнявате мисии.

   
   
© 2008-2017 freeigri