1 1 1 1 1
0 A.D.Игра, която ще допадне изключително много на феновете на игри като Age of Empires и Civilisation!

0 AD (или нулева година от христа) е една завладяваща историческа риълтайм стратегия. Играта може да се играе както срещу компютър, така и мултиплеър без централен сървър (т.е. може да се играе и в локална мрежа).

За феновете на игри като Age of Empires, историческите военно-икономически риълтайм стратегии са нещо познато и любимо. За тях, играта 0AD няма нужда от обяснения, а само от инсталиране и пускане :)
За останалите, млко повече информация.

В играта вие управлявате народ, който се развива както икономически, така и военно. Трябва да строите сгради, да добивате материале, да напредвате в откритията, да поддържате армия и защита, да се отбранявате и/или да нападате другите народи.

Играта използва OpenGL. Графиката е отлична. Изгледа е триизмерен, гледа се от горе, под ъгъл. Екрана лесно се зуумва с мишката. Детайлноста на елементите и движенията е нещо, което прави добро впечатление. Да не забравим да споменем, че играта има и хубави звукови ефекти.

Играта може да се стартира на компютри с Windows, Mac OS и Linux. По долу ви предлагаме линк към страницата за изтегляне на последната версия за уиндос. За други операционни системи - посетете официалният сайт на играта.

 

Страница за сваляне на най-новата версия за уиндос:
DOWNLOAD 0 AD
Официален сайт:
play0ad.com

Видео от играта:

Ако харесвате исторически RTS, вижте и играта Rise and Fall: Civilizations at War
   
© 2008-2017 freeigri