2D бордови игри

2D Board Games

Безплатни 2D бордови игри за вашето PC :)
1 1 1 1 1
Schnapsen (Сантасе)Schnapsen е вариация на познатото в България Сантасе и е една от най-популярните игри с карти в Австрия. Играта се играе от двама с колода от 20 карти. Може да се играе в мрежа или срещу компютъра.

1 1 1 1 1
Quick Bridge (Бридж)Бридж в който играете срещу компютъра. Лесно се инсталира и работи дори на стари компютри.

1 1 1 1 1
Hidden lynxHiddenLynx е компютърен вариант на китайският шах (Xiangqi). Играете срещу компютъра.

1 1 1 1 1
South Park SolitaireАко сте South Park маниак, ето това е вашият пасианс. Същият като във всеки уиндоус, но картите са с героите от саут парк.

1 1 1 1 1
Domino PasiansTTT (Tic Tac Toe) или по-известна в България като "морски шах". Играта може да се играе срещу компютъра или срещу друг играч.

1 1 1 1 1
Domino PasiansDomino Solitaire (DomiSol) е домино пасианс, в който 28 домино плочки са подредени в правоъгълник, като вие виждате само точките но не и самите плочки. Целта в играта е да се намери комбинацията от плочки която

1 1 1 1 1
Magic ReversiMagic Reversi е игра от тип Reversi/Othello. Може да се играе срещу компютъра или срещу човек през мрежа или интернет.

1 1 1 1 1
Svarka (svara)Играта сварка (известна и като свара) е хазартна игра с карти. Тук имате възможност да изтеглите компютърната игра Сварка. Можете да играете срещу от един до седем противника.

1 1 1 1 1
Не се сърди човечеИграта 'Не се сърди човече'. Популярната борд игра в компютърен вариант. На български ;)

1 1 1 1 1
Бридж БелотБридж Белот с много добър изкуствен интелект и възможност за игра в мрежа. Интерфейс на БЪЛГАРСКИ.

   
   
© 2008-2017 freeigri