1 1 1 1 1
Бридж БелотБридж Белот с много добър изкуствен интелект и възможност за игра в мрежа. Интерфейс на БЪЛГАРСКИ.


Разработена от българин (Валентин Цеков) за българи, тази игра е напълно безплатна! Играе се без регистрация и няма нужда от интернет за да работи. Може да се играе офлайн срещу компютъра или онлайн в мрежа с приятели (мултиплеър).

Има вграден Help файл с официалните правила на играта бридж белот, полезни съвети и тактики за игра. Има и режим "открити карти" (може да се включи от настройките), при който се виждат катрите на всички играчи. Целта е неопитните белотаджии, да разучат по-лесно как се играе играта. Ако сте начинаещ или се интересувате и искате да научите повече за играта, може да погледнете ето тази статия в Уикипедия.

Удобен интерфейс изцяло на български с възможност за смяна между кирилица и латиница (шльокавица), ако компютъра ви има проблем с кирилизацията. Играта е доста малка като размер (под 2 мегабайта), а изискванията й към хардуера са толкова скромни, че практически може да работи на всеки компютър, нетбук или таблет с уиндоус.

В играта има възможност за различни настройки на скоростта, гърба на картите, имената на играчите и т.н.

Ако пускате играта под Windows 10, вероятно ще имате проблем с показването на help-а. Това е така, защото в Уиндоус 10 не се поддържа старият формат на хелп файлове, който се използва от играта.
Ако имате проблем с показването на кирилицата, може да използвате шльокавица или да промените настройката за език за приложения, които не използват Unicode. Ето линк към статия, показваща как става това - Language for non unicode apps

Директно сваляне на "белот" версия 2.06 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Бридж Белот v2.06

Официален сайт:
http://belot.hit.bg/

Ако искате да изтеглите чист бридж, вижте тук.
   
© 2008-2017 freeigri