1 1 1 1 1
Pirates of New HorizonsQuest игра с изключителна 3D графика. В играта сте млада космическа пиратка (като женското на пират, не като нещо гърмящо), която попада на най-различни предизвикателства.


Важното в играта е да се четат указанията и да се следва стрелката, показваща местоположението на следващата цел. Събирайте монетки по пътя си, ще ви трябват. Монетки, скъпоценни камъни и допълнителни животи, може да намерите и по делви, буренца, сандъци и едни странни жълти кристали, растящи от земята. За да вземете нещата от тях, трябва да ги праснете с меча.

Управлението е с клавишите W,A,S,D за движение. Движението на мишката върти посоката на гледане и движение. С левия бутон удряте с меча, с десния се премервате. Скачането е с интервал (има е двойно и тройно скачане, като натискате интервала по време на скок). С клавиша E говорите с хората, четете табели и т.н. В някои случай с клавиша F се изпълнява специално действие. Има и разни комбинации, като скачане с интервала и Shift по време на скока, което разтърсва земята и зашеметява извънземните с които се биете. Всички комбинации ги има по информативните табели.

И най-важното, за най-голямата и хубава мисия, играта ще поиска да имате pre-order акаунт и да се логнете. Понеже плановете за доразвиване и комерсиализиране на играта изглежда са преустановени, може да кликнете на преордер, след това на логин и минавате кам нивото, без акаунт.

Пожелаваме ви приятна игра.Страница за директно сваляне на версия за Windows:
ИЗТЕГЛИ Pirates of New Horizons
Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Pirates of New Horizons

Официален сайт:
indiedb.com/games/pirates-of-new-horizons
piratesofnewhorizons.com

Трейлър на играта:
   
   
© 2008-2017 freeigri