Космически симулатори

Космически симулатори

Space simulator games. Триизмерни космически симулатори, в които летите и изпълнявате мисии в космоса.
1 1 1 1 1
DiasporaDiaspora е космически шутър, базиран на серияла "Бойна звезда Галактика" (Battlestar Galactica). Ще имате възможност да участвате в мисии, да летите на Раптори, Блекбърди и други кораби от флотилията на серияла.

1 1 1 1 1
Wing Commander Saga: Darkest Dawn Wing Commander Saga: Darkest Dawn е една чудесна, безплатна космическа игра, вдъхновена от Wing Commander игрите. В играта сте боен пилот на космически изстребител, който се сражава във войната с килратите.

1 1 1 1 1
ProjectX - ForsakenИгра с 6-та степен свобода на движение. Подобна на известната игра Descent, Forsaken завладява лесно сърцата на играчите.

1 1 1 1 1
Transcendence От хиляди светлинни години от гласа на Домина ви призовава. Сега трябва да поемете на пътешествие до края на познатият космос и отвъд.

1 1 1 1 1
No GravityГодината е 8002. В системата OOLRO3 се намира най-старата и мощна империя - KROSSO. Империята се състои от хиляди колонии. Празненствата по случай 8-ия милениум тъкмо са приключили, но добрите дни явно са към края си. Появили са се няколко случая на странна болест, а слуховете твърдят,че засягала мозъка.

1 1 1 1 1
Signum Signum е игра вдъхновена от игрите Freelancer и FreeSpace 2 (подобно на Dark Star One). Действието се развива в далечното бъдеще, в необятния космос. Вие сте наемник, най-добрия от всички контрабандисти. Собственик на боен космически кораб и изпълнявате мисии, за които ви се плаща разбира се. С парите подобрявате кораба си, за да приемете предизвикателството на следващата мисия.

1 1 1 1 1
Babylon 5: I've Found Her Вдъхновена от прочутия сериал "Вавилон 5", играта Babylon 5 : I've Found Her - Black Omega ви пренася във времето на петата космическа станция. Ще се наложи да изпълнявате различни мисии с поверения ви космически кораб.

1 1 1 1 1
Freehunter На далечна планета, колонизирана от хората, но отдавна изоставена, вие сте наемник. Живеете за да изпълнявате мисии и да припечелите някой кредит.

1 1 1 1 1
Wing Commander Privateer Gemini Gold Ако преди повече от десетилетие сте се радвали на Wing Commander игрите, Privatieer Gemini Gold е игра като за вас.

1 1 1 1 1
Vega Strike Още една игра, вдъхновена от незабравимия Wing Commander. Изпробвайте възможностите си. Станете част от космоса.

   
   
© 2008-2017 freeigri