1 1 1 1 1
No GravityГодината е 8002. В системата OOLRO3 се намира най-старата и мощна империя - KROSSO. Империята се състои от хиляди колонии. Празненствата по случай 8-ия милениум тъкмо са приключили, но добрите дни явно са към края си. Появили са се няколко случая на странна болест, а слуховете твърдят,че засягала мозъка.

Това е историята на No Gravity.
No Gravity ще ви отведе във фантастична и футуристична вселена, състояща се от 5 междугалактически свята. Аркадна игра приятна за игране, където е лесно да се впуснеш в космически битки срещу спейс файтъри, космически станции и разни други неща в космоса. В играта има 55 бойни мисии и 10 тренировъчни (които наистина помагат да се придобие добра ориентация в 3D пространството на играта)

Мисиите са както в открития космос, така и вътре във вражески обекти.Ще трябва да патрулирате в рискови сектори, да нападате във вражеското пространство, да ескортирате приятелски кораби, да прочиствате минни полета,да пазите космически станции и дори да извършвате саботажи на вражески оръжия.

No Gravity е космически 3D шутър игра, подобна на Wing Commander. Играча контролира космически кораб, като гледната точка е 'first person' т.е. на пилота на кораба.

В началото на мисиите има кратък инструктаж. В някои ситуации играча разполага и с допълнителни пилоти, които управлява с команди от рода на "нападни този кораб", "пази базата" и т.н. Мисиите са съставени от различни сектори, които имат различни условия.

Когато условията от даден сектор бъдат изпълнени, играча трябва да отиде до най-близката NAV точка, за да скочи към следващия сектор. В последния сектор на мисията NAV точката служи за завършване на мисията. 10 мисии правят един епизод. На края на всеки епизод има по една голяма база за унищожаване.

Когато играча мине всичките 5 епизода - играта се счита за превъртяна. Мисиите се считат за неуспешни ако кораба на играча бъде унищожен или ако мисията пропадне (например ако трябва да се защитава кораб, а врага го унищожи).

Директно сваляне на версия 2.0 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ No Gravity v2.0

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD No Gravity

Официален сайт:
No Gravity - Site

   
© 2008-2017 freeigri