Quest игри (adventures)

Quest игри (adventures)

Това са забавни приключенски (adventure) игри, познати като куести (quest). Напълно безплатни, тези игри ще ви осигурят часове забавление.
1 1 1 1 1
Dirty SplitВ играта сте частен детектив, който е нает от богато семейство, да разследва странен случай на убийство. По време на играта, фактите се разплитат и нещата приемат неочакван обрат.

1 1 1 1 1
Pirates of New HorizonsQuest игра с изключителна 3D графика. В играта сте млада космическа пиратка (като женското на пират, не като нещо гърмящо), която попада на най-различни предизвикателства.

1 1 1 1 1
Dead Cyborg Sci-Fi куест/адвенчър 3D игра, в която се събуждате след дълга хибернация и откривате, че е имало война и вие сте, може би, последният оцелял човек

1 1 1 1 1
Nick Bounty 2Nick Bounty 2 - The Goat In The Grey Fedora е един прекрасен адвенчър куест, в който вие сте детективът Ник Боунти. Всичко в играта е озвучено и интуитивно.

1 1 1 1 1
The White ChamberЕдин horror куест. В играта вие контролирате млада жена, хваната в капан на космическа станция. Тя се събужда в светещ ковчег и не помни нищо. Наоколо се случват странни неща. Навсякъде има кръв и трупове. Какво ли е станало? Какво ли ще стане?

1 1 1 1 1
Abe Lincoln Must Die Sam and Max Save The world episode 104
(Abe Lincoln Must DIE)

Президентът се е побъркал. Федерални закони за задължителни групови прегръдки, емарго над пудингите ... какво следва ... контрол над оръжията ?! Сам и Макс са натоварени със задачата да се справят тази лудост, нооо политическият климат се променя и една нова сила ще се появи.

1 1 1 1 1
Fate By NumbersЕдна уникална игра. Това е видео куест, в който вие сте частен детектив.

1 1 1 1 1
The Silver LiningИзлезе дългоочакваният епизод 1 (What is decreed must be) на играта The Silver Lining. Това е една изключителна куест игра, с отлични 3D графика, звук и усещане.

1 1 1 1 1
Mental Repairs InkHenrik Liaw има необичайна работа. Той ремонтира електронни машини, с помощта на Katharsis интерфейс, като влиза в психика им. Казано просто, той е машинен психиатър. Той работи за компания, наречена Mental Repairs inc. (Психични Ремонти АД) и това е неговата работа е да "оправя" машини.

   
   
© 2008-2017 freeigri