3D аркадни игри

3D аркадни игри

Тук ще намерите 3D аркадни игри. Сваляте и играете безплатно от директни линкове.
1 1 1 1 1
Alien KickМалка релаксираща игра, в която ритате едно извънземно. Играе се с един бутон!

1 1 1 1 1
Нямам домати "I Have No Tomatoes" или както се нарича на български "нямам домати" е забавна и разпускаща аркадна игра. В нея целта ви е за 60 секунди на ниво, да се сблъскате и направите на кетчуп, колкото се може повече домати. След сблъсъка остават кристали, които трябва да събирате.

1 1 1 1 1
Удари Катерицата HitTheSquirrel (Удари Катерицата) е 3D симулация на аркадната игра, в която от дупки в машината изкачат катерици, а вие ги "биете по кратуните". Релаксираща малка 3D игрица, помагаща за освобождаване от стреса.

1 1 1 1 1
Space Invaders OpenGLSpace Invaders OpenGL е 2D/3D игра, базирана на класическата аркадна игра, в която трябва да се унищожат вражеските кораби, като се стреля по тях. Въпреки, че играта е запазила чара си, добавените нови 3D ефекти я правят уникална. Музиката е много добра. Не са забравени и падащите бонуси от време на време.

1 1 1 1 1
Tower TopplerВ тази игра, трябва да помогнете на симпатично малко зелено животинче, да дръпне шалтера на някакъв зловещ механизъм, скрит някъде във високата кула. По пътя си трябва да избягвате всякакви странни неща, които пазят кулата.

   
   
© 2008-2017 freeigri