1 1 1 1 1
Schnapsen (Сантасе)Schnapsen е вариация на познатото в България Сантасе и е една от най-популярните игри с карти в Австрия. Играта се играе от двама с колода от 20 карти. Може да се играе в мрежа или срещу компютъра.


За разлика от Сантасе и немската игра 66, Schnapsen се играе с 20 карти (десетка, вале, дама, поп, асо), като се раздават по 5 карти. Победител е този, който реализира пръв 7 точки.
И тук, като при сантасето има анонси на 20 и 40, затваряне и т.н. Същата е и целта - да се съберат 66 точки от взетите карти (в играта има опция, която включва показването на текущите точки от взетите от вас ръце).

За различните варианти на играта (Schnapsen, Santase и Sixty-Six) , може да прочетете на английски тук.

За да работи играта, трябва да имате инсталирана Java (версия 7 или по-нова). Ако играта не открие Java, ще ви отвори сайта от където да я свалите.
За да играете играта, свалете zip архива от линка по-долу, разархивирайте някъде и стартирайте exe файла.

В играта може да настройвате цвета на масата, вида на картите, показването на точките от взетите от вас ръце, звука и др. С F1 може да изкарате правилата на играта. Можете да избирате между два езика - английски и немски.

Играта може да се играе срещу компютър, като има три нива на интелекта на компютъра (лесно, средно и трудно). Може да се играе и в мрежа, като за целта единия играч пуска сървър а другия се връзва към него.

Пожелаваме ви приятна игра.

Сваляне на версия 1.50 за Windows от тук:
Свали Schnapsen v1.50

Официална страница за сваляне:
Сваляне на Schnapsen

Официален сайт:
tjger.ddns.net/tjger/en/index.html

Вижте и други безплатни игри с карти на нашия сайт: Quick Bridge (Бридж) , Бридж Белот , Сварка (свара) , Big Solitaires 3D (Пасианси)
   
© 2008-2017 freeigri