2D аркадни игри

2D аркадни игри

Харесвате хубавите класически игри. Мечтаете си за аркадни игри.
Това е вашето място. Безплатни аркадни игри. Свалете си безплатно от директните линкове за сваляне.
1 1 1 1 1
Counter Strike 2DCounter-Strike 2D е повече от просто един безплатен клонинг на добре познатата игра Counter-Strike! Насладете се на популярния шутър в top-down 2D перспектива.

1 1 1 1 1
Steel StormSteel Storm е класическка top-down аркада, предлагаща съвременна графика и бърз екшън. Бързите нива правят играта подходяща за хора с малко свободно време.

1 1 1 1 1
TAGAP 2Апокалиптична игра с пингвини - това е подзаглавието на играта. TAGAP 2 продължава историята на кибер-пингвините Пабло и Педро, които сега са се обединили. След събитията от TAGAP клатушкайки се, нашите герои се изправят срещу още по-голяма армия от зомби пингвини, ръководена от генерал Primo

1 1 1 1 1
QuantasmДинамичен арена шутър с доста шарена векторна графика и подобаващо озвучение.

1 1 1 1 1
HarpoonedHarpooned е игра, създадена от активисти - защитници на китовете. Интересното тук, за разлика от повечето такива игри е

1 1 1 1 1
Dr Blob's OrganismСветкавично бърза екшън шутър аркада, в която играчът се опитва да унищожи едноклетъчните организми, опитващи се да избягат от стъкленицата.

1 1 1 1 1
HydorahHydorah е хоризонтална shoot-em-up игра, разработена със съвременни технологии, но запазвайки духа на класическите игри

1 1 1 1 1
Membrane MassacreВлезте в ролята на д-р Смолшип, който в края на 21-ви век измисля устройство за смаляване. С устройството той смалява космически кораби, които да се сражават срещу страшна нова болест, плъзнала по света.

1 1 1 1 1
Gun Girl 2GunGirl2 е безплатна екшън аркадна игра, подобна на Metroid, Castlevania or Cave Story, но с много (наистина много) кръв.

1 1 1 1 1
OutboundИзключително динамична, предизвикателна и трудна, екшън игра.

1 1 1 1 1
Blip & BlopBlip & Blop: Balls of Steel (топки от стомана) Идейна игра с идейно заглавие. Отмъстете на гадните смърфове, после подхванете пикачу и другите гадни покемони, не забравяйте и Марио и Луиджи. Много оръжия, кравешки бомби и майтапчийски диалози. Не е за вярване.

1 1 1 1 1
Fishing Fun (ribolov)Пригответе харпуна и хайде на риба. FishingFun е игра, в която ловите риба с харпун и печелите пари. С парите купувате ъпгрейди, които ви помагат да минете следващите нива.

   
   
© 2008-2017 freeigri