1 1 1 1 1
TAGAP 2Апокалиптична игра с пингвини - това е подзаглавието на играта. TAGAP 2 продължава историята на кибер-пингвините Пабло и Педро, които сега са се обединили. След събитията от TAGAP клатушкайки се, нашите герои се изправят срещу още по-голяма армия от зомби пингвини, ръководена от генерал Primo  - най-епичният кибер-пингвин! Напреднали и още по-добре оборудвани, Primo и войските му ще се опитат да постигнат това, което техните предшественици не успяха - да завладеят света!

TAGAP 2 разширява оригиналната екшън формула от първата част с разнообразие от нови функции в геймплея, разнообразни среди и по-мащабен и по-динамичен екшън. Пабло е по-напреднъл, отколкото преди в хвърлянето на гранати, използването на нови превозни средства, използване на електро-магнетизма. Педро пък може да осигурява въздушни удари. Не само това, но ако имате геймпад (или джойстик) някой приятел може да играе с вас и да поеме ролята на Педро. Така ще може да играеете кооператив заедно на разделен екран (split screen).

Ако TAGAP 2 ви хареса и искате да пробвате и първата част, може да направите това от тук: www.tagap.net/tagap1.htm
Ръководство за играта (на английски) може да видите тук: http://www.scribd.com/doc/60534152/TAGAP-2-The-Player-s-Handbook
Внимание! Играта иска видеокарта поддържаща OpenGL и НЕ работи на Intel-ски видеокарти

Директно сваляне на версия за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ TAGAP 2
Страница за сваляне от официалния сайт:
DOWNLOAD TAGAP 2
Официален сайт:
www.tagap.net

Трейлър на играта:
   
© 2008-2017 freeigri