Игри за деца

Детски игри

В този раздел ще намерите игри подходящи за вашите деца, като Super Mario, Sonic, Super Tux и други. Игрите се теглят и инсталират безплатно.
1 1 1 1 1
Дядо Мраз в бедаДядо Коледа в беда (или ако искате Дядо Мраз в беда) е забавна триизмерна коледна игра. Веселите коледни мелодии и хубавата графика правят играта още по-подходяща за малки, големи и още по-големи момичета и момчета ;)

1 1 1 1 1
XDrillerПъзел игра за деца (и не само). В играта управлявате симпатично животинче, което разчиства цветни квадратчета. Макар описанието да напомня на тетрис, тя определено е по-различна. Животинчето всъщност изчиствайки еднакво оцветени квадратчета си проправя път за излизане от нивото

1 1 1 1 1
Zoo EscapeИграта ZooEscape (Бягство от зоопарка) е малка забавна игра, в която се управлява животинче, което се опитва да избяга от зоопарка.

1 1 1 1 1
Go Ollie Оли е сладко малко червейче, което трябва да предвижвате през играта, да поскачате и събирате неща и да се пазите от разни гадинки. За разлика от други подобни игри, тук управлението е опростено и е само с мишката и с кликане.

1 1 1 1 1
Open Sonic Open Sonic е безплатна игра, вдъхновена от "Sonic the Hedgehog" игрите. Играта има допълнения в гейм плея. Може да се играе (дори от един човек) в кооперативен режим с три героя. За разлика от подобните игри, тази не е просто скок подскок, а има логика за минаване на нивото и трябва да се използват екипно и трите героя.

1 1 1 1 1
Happyland Adventures Happyland Adventures е игра за деца, подобна на Марио игрите. Главния герой е кученце, което освен че събира всякакви неща по пътя си, трябва да събира и животинки. В играта има и коледно ниво, в което кученцето помага на Дядо Коледа да си събере помощниците.

1 1 1 1 1
Super Mario Pac Една по-различна Супер Марио игра. Марио е хванат в капан и го атакуват лоши летящи гадинки. Той трябва да използва уменията си да сглабя тръби и да използва водната си раница за да лети и да се защитава.

1 1 1 1 1
Happyland Adventures Monster Painter е забавна игра подходяща за деца. Целта е да се стреля по чудовищата с боички, като цвета на боичката трябва да отговаря на цвета на чудовището.

1 1 1 1 1

Tux Paint Tux Paint е детска игра в която вашето дете се учи да рисува. Подходяща за деца от 3 до 12 години. Създадена от доброволци и разпространена по цял свят, играта поддържа над 60 езика, вкл. БЪЛГАРСКИ.

1 1 1 1 1
Secret MarioВсеки познава симпатичното човече Марио и хубавата игра завладяла поколения. Ето че играта се появи в нов вид - тайните хроники на Марио. Този път Марио изглежда по-младежки и е също толкова весел и скоклив. Игра доставяща радост на деца и възрастни.

1 1 1 1 1
Monsterz Monsterz е пъзел игра, специално направена за деца. Веселите картинки и приятните звуци на играта се харесват на децата. Родителите пък оценяват смисъла на играта - приучаване към логическо мислене, по един забавен игрови начин. Играта се играе лесно - кликва се върху едно зверче и след това върху съседно на него, при което те си разменят местата. Целта е да се направят поне 3 еднакви зверчета на линия или колона, за да се изчистят от таблото.

1 1 1 1 1
Rule the RailДетската мечта на всяко момче е да си има влакче, релсички и по възможност макет на терен, с градове, тунели и мостове. Това вече е възможно с Rule the Rail. Макар и виртуални, влаковете са като истински.

   
   
© 2008-2017 freeigri