1 1 1 1 1
Birth of the EmpiresBirth of the Empires (позната още като BotE) е походова 4X стратегия. Също като класическите игри Master of Orion и ST: Birth of the Federation на Microprose, действието се развива в космоса. Може да изберете една от шест основни раси, като целта е да постигнете победа, чрез военни или дипломатически средства.
Условията за победа са достъпни за избор в началото на играта (след като изберете раса и стартирате нова игра). Може да изберете повече от едно условие.

Историята:
Планетата Земя, 2121 година: Междузвездните полети са в началото си, а третата световна война е отдавна в миналото. Бъдещето на земляните отново изглежда светло. Цялата вселена с удивителните си светове, форми на живот, раси и аномалии е пред всеки смел мъж или жена на борда на някой космически кораб, мечтаещи да колонизират нова планета, да установят контакт с нова раса, да изследват неизследваното и да срещнат несрещани до сега неща.

Поемете командването на една раса от самото начало на изграждането на космическата и империя, но бъдете внимателни, има повече от един начин за победа и при всеки от тях подхода е различен.

Преди да започнете да играете е добра идея да погледнете малко обяснения със скрийншоти тук: http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbirth-of-the-empires.de%2Fwiki%2Findex.php%3Ftitle%3DBilder-Serie

Играта има две версии за Windows versions. Оригиналната (написана на C++) и новата (пренаписана на Java) достъпна за Windows, Linux и Android.
Java версията за Windows изисква да имате инсталирана Java. Също така, ако екрана ви изглежда странно, пробвайте да стартирате директно .jre файла, без да ползвате лаунчера bote.exe.
 

Сваляне на играта от официалната страница (оригиналната версия за Windows):
DOWNLOAD Birth of the Empires
Сваляне на играта от официалната страница (новата версия за Windows/Linux/Android):
DOWNLOAD Birth of the Empires
Официален сайт (оригинална версия):
birth-of-the-empires.de
Официален сайт (нова версия):
www.forum.birth-of-the-empires.de
Видео от играта:


Ако харесвате игри от типа на Masters of Orion, вижте и тази игра: Free Orion
   
© 2008-2017 freeigri