Игри с коли (Рейсинг)

Рейсинг (Игри с коли)

В този раздел ще намерите игри - автомобилни симулатори, които можете да свалите безплатно на вашия компютър. Ако сте фен на игри като NFS (Need for Speed), GTA, Track Mania и подобни - това е вашето място. С други думи, това е раздела за игри с коли ;)
1 1 1 1 1
Nitronic Rush Футуристична 3D рейсинг игра, с визия инспирирана от филма Трон.

1 1 1 1 1
Renault Trucks RacingRenault Trucks Racing е състезателна игра с камиони Рено. Има четири писти и може да се играе както сингъл плеър, така и онлайн, срещу до 16 опонента.

1 1 1 1 1
Dakar 2011Dakar 2011 е 3D игра, в която можете да се състезавате по етапите на рали Дакар. Има 14 етапа, базирани на реални карти (в умален вид). Има и 140 опоненти които се състезават по същият маршрут.

1 1 1 1 1
Goodyear Eagle GTGoodyear Eagle GT Challenge е рейсинг игра, спонсорирана от гудиър. Много качествена състезателна игра, но менютата са на португалски (защото играта е бразилска ;) )

1 1 1 1 1
Speed DreamsSpeed Dreams е рейсинг автосимулатор базиран на симулатора TORCS. Основните подобрения са свързани с колите, пистите, подобряване на физическия реализъм

1 1 1 1 1
Ferrari Virtual Race Това е официалният симулатор на Ферари, който ви дава възможност да се насладите на различни модели Ferrari, състезавайки се с тях на легендарната писта Mugello.

1 1 1 1 1
Mercedes CLC Dream Test DriveMercedes CLC Dream Test Drive е 3D рейсинг симулатор в който, както се досещате, колите са Мерцедес CLC. Разбира се графиката и

1 1 1 1 1
TrackMania Nations ForeverС играта TrackMania Nations Forever ще се пренесете в свят на високи скорости и непрекъснато забавление в соло или мултипреър режим. В мултиплеър режима имате възможност

1 1 1 1 1
BMW M3 ChallengeBMW M3 Challenge е 3D рейсинг симулатор с удивителна степен на реализъм. Графиката е отлична. Има хубав риплей след като приключите играта. Може да се играе онлайн в мрежа или към гейм сървър.

1 1 1 1 1
Sand Racers (бъги)Бъги симулатор, в който управлявате бъги из пясъчни дюни, надпреварвайки се в 3 различни режима с другите бъгита.

1 1 1 1 1
Stunt RallyКакто личи и от името на играта, тук фокуса е върху пистите и елементите за каскади. Има 127 писти, плюс редактор за писти

1 1 1 1 1
GTA и GTA2 GTA е може би най-известната поредица игри с автомобили. Уникалността на идеята породи големия интерес на геймърите още миналия милениум. Сега, RockstarGames, производителя на играта, предоставя безплатно GTA и GTA-2.

   
   
© 2008-2017 freeigri