1 1 1 1 1
TrackMania Nations ForeverС играта TrackMania Nations Forever ще се пренесете в свят на високи скорости и непрекъснато забавление в соло или мултипреър режим. В мултиплеър режима имате възможност да играете заедно със стотиците хиляди други играчи имащи тази игра. Соло режима ще ви позволи да натрупате опит и да се забавлявате играейки срещу компютъра на 65 писти и нарастваща трудност.

Трябва да се отбележат и заслугите та тази култова игра за развитие на игрите като цяло. Играта е включена в геймър версията на книгата на рекордите на Гинес за 2008-ма Guinness World Records Gamer's Edition

Рекордите които играта е постигнала са:

* Най-голямото онлайн състезание - 132 играча състезавайки се на една писта едновременно. Рекорда е регистриран през 2007, а април 2008 рекорда е подобрен на 250 (вижте видеото долу)

* Най-популярен онлайн симулатор - 3 398 745 регистрирани потребителя

* Първата публична игра създадена специално за онлайн състезания с коли - през 2006 разработчиците пускат играта в онлайн версия специално за световното първенство по електронни спортове ESWC. Разбира се играта се сваля безплатно.

* Най-голям брой националности участвали в онлайн състезание - този рекорд е постигнат по време на ESWC през 2007. Тогава са регистрирани участници от 37 различни националности.

И сега след толкова големи рекорди, да продължим накратко с това, че играта има редактор на писти, както и собствен видео сайт, на който можете да качвате и гледате видео и картинки от играта: http://www.tm-tube.com/

Не се чудете повече, а теглете. :) Играта е 500Мб и си заслужава всяко байтче.

Директно сваляне на версия за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ TrackMania Nations Forever
Страница за сваляне от официалния сайт:
DOWNLOAD TrackMania Nations Forever
Официален сайт:
TrackMania Nations Forever - Site
Трейлър на играта:

Рекорд на Гинес. Най-много онлайн играчи в едно състезание, на една писта
   
© 2008-2017 freeigri