3D бордови игри

3D board games

Безплатни 3D board games (3D бордови игри)
1 1 1 1 1
Dream ChessОще един 2D/3D шах. Графиката е на ниво, но изкуственият интелект не е голямо предизвикателство, ако сте напреднал шахматист.

1 1 1 1 1
3D BlackJack Триизмерен Blackjack самоучител. Това не е поредната лъскава игра, водеща към онлайн казина. Това е игра с отворен код, в която няма реклами и няма реални пари. Всичко е

1 1 1 1 1
Big Solitaires 3D Big Solitaires 3D е игра, която има в себе си колекция от 40 пасианс игри, представени в триизмерен вид! По време на играта, играча може да връща ходовете си назад без ограничение. При игра с включена опция "automatic" - когато обърнете карта и тя може да застане на подходяща позиция, това ще става автоматично.

1 1 1 1 1
ogs Mahjong 3DOGS Mahjong е лесна маджонг-пасианс игра, с хубава 3Д графика и релаксиращ саунд трак.

1 1 1 1 1
Jose ChessJose Chess е класическа шах игра. Визията може да се сменя, от стандартно 2D табло на триизмерно табло от менюто, по всяко време. Освен игра срещу компютъра, има възможност да се въвеждат (или отварят от база данни) играни мачове и след това визуално да се проследяват.

1 1 1 1 1
NeverBallОсновната идея в играта NeverBall е чрез накланяне на таблото да се контролира топче което за определено време трябва да стигне до целта. По пътя трябва да се събират монети, които отключват целта. И най-важното - не оставяйте топчето да падне извън таблото.

1 1 1 1 1
Scorched 3DScorched 3D е походова артилерийска игра с елементи стратегия. Според резултатите играчите печелят пари. Тях могат да използват между нивата за купуване на различни оръжия и защити, които да използват в хода на играта. Огромно разнообразие от терени и ситуации. Може да се играе с до 20 противника, които може да са управлявани от компютър или от хора.

1 1 1 1 1
Marble ArenaМарбъл Арена 2 е забавна игра с топче, което търкаляте в различни посоки. В триизмерна арена с разнообразни препятствия има звездички за събиране. Целта е да ги съберете всички. Освен да се търкаля, топчето

1 1 1 1 1
pouetChess 3DpouetChess е малък 3D шах, подходящ за начинаещи. Не изисква инсталация и е portable. Работи под Windows

   
   
© 2008-2017 freeigri