1 1 1 1 1
3D BlackJack Триизмерен Blackjack самоучител. Това не е поредната лъскава игра, водеща към онлайн казина. Това е игра с отворен код, в която няма реклами и няма реални пари. Всичко е просто виртуална 3D симулация. Играта наистина е самоучител.

В режима на свободна игра няма хелпове, няма показване на бройки - вие сами ще трябва да се научите да си смятате точките на картите и сами да вземате решения. Точно както би било ако играете в реалния свят.

Играта изисква добра видео карта, но тръгва и на по-слаби. Ако видеокартата ви е слабичка, като например вграден интел - просто ще трябва да поизчакате влачещото се 3D интро.

Управлението е лесно - долу дясно имате жетони. Кликате по тях за да определите сумата която ще заложите. Съвсем долу дясно излиза сумата, която сте заложили. Когато я потвърдите с кликане, ще ви бъдат раздадени карти и играта започва. След това според картите ви се показват бутони с които избирате какво ще правите нататък с ръката.
Сумата която виждате долу по средата е останалите ви парички.

Ако се чудите за правилата на Blackjack играта - ето място, където може да ги прочетете на български: блекджек правила

Играта изисква Windows 2000, XP или Vista с качени DirectX9c, .NET Framework 3.5 и работещи видео и аудио кодеци, например K-lite Codec Pack - включен в архива като setup.exe
Самото инсталиране (ако си имате кодеци или искате сами да си инсталирате нещо по-прясно от включеното в архива) става от файла setup.msi

Възможно е играта да прави проблеми при full screen, така може да се наложи да превключите на windowed режим от настройките.

Сега остава само да си качите играта. :)


Директно сваляне на версия 1.1 beta за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ 3D Blackjack Trainer


Официален сайт:
3dblackjacktrainer.pierotofy.it
   
© 2008-2017 freeigri