RPG (ролеви игри)

RPG (ролеви игри)

RPG (role-playing games). Безплатно сваляне на ролеви игри за компютър. Директни линкове за бързо теглене.
1 1 1 1 1
Lost LegendsLost Legends е 3D RPG игра, в един огромен свят изпълнен с чудовища и приключения.

1 1 1 1 1
Magebane 2Magebane 2 е 3D стратегическа RPG игра, в която управлявате трима монаси, в задачата им да отрият свещеният амулет на Yendor.

1 1 1 1 1
Dungeon doorDungeon door е походово RPG с хубава графика. В играта управлявате малка група от герои, тръгнали да изследват поредица от опасни подземия.

1 1 1 1 1
Summoning WarsИзключителна RPG игра, която може да се играе сингъл или мултиплеър.

1 1 1 1 1
Nethack 3DNethack е сложна hack & slay RPG игра, известна още от зората на персоналните компютри. След дълго развитие, сега играта вече е триизмерна.

1 1 1 1 1
Free Droid RPGFreedroidRPG е sci-fi rpg игра в която героят ви е един свободен робот (дроид), който трябва да изпълнява различни мисии, да се бори срещу други роботи и непрекъснато да се усъвършенства, за да постига целите си.

1 1 1 1 1
Falcon's Eye Falcon's Eye е игра базирана на NetHack. Falcon's Eye е управляем с мишка интерфейс за NetHack, който подобрява аудио-видео достъпността на играта, като запазва оригиналния геймплей.

1 1 1 1 1
S.C.O.U.R.G.E.Добра графика, лесно управление, много мисии и непрекъснато развитие. Но не само това прави тази игра толкова завладяваща.

1 1 1 1 1
EgobooEgoboo е екшън-приключенска игра с уникален стил и усещане. В нея ще се сблъскате с орди от чудовища, ще изследвате много необичайни места, ще откривате готини предмети и т.н. Основната ви цел

1 1 1 1 1
Dire DesireОще една безплатна role-playing игра. Разработена от няколко румънчета (и то такива, които нямат нищо общо с Енчев :) ) играта е изненадващо добре направена.

   
   
© 2008-2017 freeigri