1 1 1 1 1
S.C.O.U.R.G.E.Добра графика, лесно управление, много мисии и непрекъснато развитие. Но не само това прави тази игра толкова завладяваща.

В играта разполагате с 4-ри героя, които се движат в група и можете да управлявате по отделно. Естествено героите трупат експириънс и вдигат нива. Много от нещата искат героя да е определено ниво.

Героите могат да имат различни професии и умения. Не са забравени и магиите.

В играта ще трябва да изпълнявате мисии и  да се биете с чудовища.

В началото, още докато сте в главната квартира, може би ще се чудите какво ли трябва да се прави в тази игра. Ще разберете ;)

Като за начало подберете още 3 героя. Ще са ви полезни. Внимателно подберете професиите им. Въоръжете ги правилно. Не забравяйте, че ще имат нужда от течности и храна. Не е лошо да си вземете и нещо с което да се лекувате.

Но стига толкова идеи. Играта предлага много и различни възможности и е по-добре всеки да си изгради собствена стратегия.

Пожелаваме ви приятна игра.

Директно сваляне на версия 0.21.1 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Scourge v0.21.1 

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD S.C.O.U.R.G.E.

Официален сайт:
SCOURGE - Site

И още нещо интересно ...
Девизът на играта е: С тази безплатна игра, защо трябва да плащате за Диабло 3. (в оригинал е With this game for free, why waste money on Diablo 3). Ако ви е интересно как изглежда този слоган върху автобус от градския транспорт - вижте тази снимка http://scourgeweb.org/show_image.php?id=151.

   
© 2008-2017 freeigri