1 1 1 1 1
Dirty SplitВ играта сте частен детектив, който е нает от богато семейство, да разследва странен случай на убийство. По време на играта, фактите се разплитат и нещата приемат неочакван обрат.
Играта е 2D point and click, с очарователна анимационна графика, напомняща класически анимационен филм. Самата история също е по-скоро класическа - няма мобилни телефони или ДНК анализ. С други думи е по-скоро "Коломбо", от колкото "Хорейшио" /любителите на "кримки" знаят за какво става въпрос ;)/
Самата игра се минава за няколко часа, малко повече от стандартен филм, но усещането "да си във филма" е несравнимо. Ако "запецнете" някъде, в youtube има walkthrough (част1, част2, част3, част4, част5 и част6). Честно казано има поне две места в играта, които са малко по-сложни (едното е свързано с автограф, а другото с един лифт във зимен курорт)

Управлението е с мишката и двата и бутона. И не забравяйте да говорите със всеки срещнат, както и да се обаждате по телефона.

И на края, като теглите играта, може да избирате между няколко езика: немски, испански, френски, чешки, италиански и разбира се английски.

Приятно решаване на случая, детектив. :) Истината ще излезе наяве и ще ви изненада.

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Dirty Split

Официален сайт:
dreamagination.itch.io/dirty-split

Видео от играта (интро и walktrouh част1):
   
© 2008-2017 freeigri