1 1 1 1 1
Free Droid RPGFreedroidRPG е sci-fi rpg игра в която героят ви е един свободен робот (дроид), който трябва да изпълнява различни мисии, да се бори срещу други роботи и непрекъснато да се усъвършенства, за да постига целите си.

Играта е изпълнена с действия и много диалози, помагащи ви да разберете какво се случва около вас.

Историята в играта разказва за един свят, унищожен от конфликта между ботовете и техните човешки господари. Вие сте безпощаден робот-пингвин с мисия да спаси света от бунтовническите роботи убийци. Трябва да изберете по кой път да започнете да действате, като непрекъснато играта ви предлага възможност за безбройни решения, зависещи само от вас.

Играта, подобно на диабло, има риълтайм бой с меле и далекобойни оръжия. Има дори 20-тна системи с "магия". Например дистанционно хакване на роботи ;)

По време на играта можете да използвате над 50 различни предмета и да се биете с много и различни врагове. Не трябва да се забравя обаче диалога. Подобно на Fallout и тук диалога осигурява безценни познания и напътствия и съставлява голяма част от геймплейя.

Не на последно място трябва да се спомене и че играта непрекъснато се развива. Всяка нова версия е по-добра, по-развита и по-интересна от предната. И най-важното - играта е с отворен код и се разпространява безплатно!

 

Директно сваляне на версия 1.0-RC3 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Free Droid v1.0-RC3

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD FreeDroid-rpg

Официален сайт:
Free Droid - Site

Видео от играта:
   
© 2008-2017 freeigri