1 1 1 1 1
GTA и GTA2 GTA е може би най-известната поредица игри с автомобили. Уникалността на идеята породи големия интерес на геймърите още миналия милениум. Сега, RockstarGames, производителя на играта, предоставя безплатно GTA и GTA-2.

Използвате официалния линк, за да може да изтеглите легално и напълно безплатно тези игри. Ще е необходимо да въведете съществуващ e-mail адрес, за да получите на него линк за сваляне на играта !

И двете игри са прекомпилирани така, че да вървят на новите уиндоуси.

Накратко за 2-те игри:

* GTA (Grand Theft Auto)

GTA първата игра от поредицата, пусната в края на далечната 1997 и жъне небивал успех. Сега играта изглежда малко ретро, но въпреки това остава интересна за игране. Вижте как е изглеждала в началото - изтеглете я от линка по-долу:

Официален линк за сваляне на GTA
ИЗТЕГЛИ GTA

* GTA-II (Grand Theft Auto 2)

GTA-2 се появява през 1999. Играта запазва първоначалната си идея, но този път с много по-добра графика. Освен пари във втората част се появяват и респект точки, които отварят нови мисии на дадена мафия и карат привържениците на една от другите 2 мафии да ви обстрелват безмилостно когато минете през територията им.

Официален линк за сваляне на GTA-2
ИЗТЕГЛИ GTA-II


P.S. За съжеление не можем да ви предоставим директен линк за сваляне, защото това би противоречало на условията за разпространение, с които ние от free igri, сме длъжни да се съобразим.

Intro на GTA-2
   
© 2008-2017 freeigri