1 1 1 1 1
Go Ollie Оли е сладко малко червейче, което трябва да предвижвате през играта, да поскачате и събирате неща и да се пазите от разни гадинки. За разлика от други подобни игри, тук управлението е опростено и е само с мишката и с кликане. Просто посочвате къде да отиде червейчето и то отива. За улеснение, местата до които може да отиде, светят по-ярко. Тези до които не може да стигне от мястото на което е, са по-тъмни.

Цялата идея на такъв тип управление, освен за да е по-лесно, е направено и с цел децата да овладеят движението с мишката и кликането по различни места на екрана, докато си играят.

Играта има два режима. Еккшън (action) и сюжет (story).

Story рeжима ще ви позволи да навлезете в управлението и концепцията на играта и ще ви подготви за екшън режима. Също така стори режима реално представлява цялостна игра, чиято сложност в началото не е висока и е подходяща за по-малки деца. В този режим изскачат обяснителни бележки на английски, подсказващи какво трябва да се направи. Това пък е подходящо за деца изучаващи английски.

След хвалебствията за Story режима, нека кажем добри думи и за Action режима. Той е динамичен и представлява по-голямо предизвикателство. Изисква бързо мислене, вземане на решение и действие. Подходящо (и безкрайно) продължение след като минете 60-те нива на Story режима.

Директно сваляне на версия 0.31 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Go Ollie v0.31
Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Go Ollie
Официален сайт:
Go Ollie - Site
Видео от играта:
   
   
© 2008-2017 freeigri