1 1 1 1 1
Fate By NumbersЕдна уникална игра. Това е видео куест, в който вие сте частен детектив.

Казвате се Алис Сангър и сте бившо ченге с провален брак, живеещо във футуристичен град. Наемат ви да вземете един куфар, но ви прострелват.

Сега е ваш ред да разберете какво е станало и да разнищите цялата история.

 

Fate by Numbers е point'n'clik (посочи и кликни) адвенчър игра, която създава впечатлението че сте в мрачен и изпълнен с напрежение филм.

Управлението е изцяло с мишката. Единственият клавиш, който можете да ползвате е интервала - за да пропускате филмчетата между действията. Това разбира се не е препоръчително, когато играете за пръв път.

Да не забравим да споменем и че играта е изцяло на английски ;) ... тъкмо малко ще го потренирате :)

След като изтеглите ISO файла, можете да го отворите с CD емулатор, да го запишете на CD/DVD или да го разархивирате (например с WinRAR). След това стартирайте инсталацията.

Играта е хубава и се минава сравнително бързо (за часове), освен ако не запецнете някъде. Ако много го закъсате, ама наистина много - вижте как се минава играта: http://gamesolutions.efzeven.nl/fate-by-numbers-walkthrough-revival2007/

Екипа се много се "накефихме" на играта и с нетърпение чакаме продължението ! Надяваме се и на вас да ви хареса толкова.

 

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Fate By Numbers

Официален сайт:
Fate By Numbers - Site

Трейлър на играта:

   
© 2008-2017 freeigri