1 1 1 1 1
Wing Commander Saga: Darkest Dawn Wing Commander Saga: Darkest Dawn е една чудесна, безплатна космическа игра, вдъхновена от Wing Commander игрите. В играта сте боен пилот на космически изстребител, който се сражава във войната с килратите. .

Играта е вдъхновена от оригиналните Wing Commander игри (повече за тях може да прочетете в Wikipedia - тук) и използва енджина с отворен код Freespace 2. Същият енджин използва и играта Vega Strike. Моделите и текстурите са си направо като от WC, но ефектите са определено Freespace.

С чудесната си графика, усещане и звук, играта определено си заслужава даунлоудването на над 3 гигабайтовата инсталация ;)

Управлението на играта, както подобава на игри от този вид, включва много клавиши и клавишни комбинации. По всяко време може да ползвате F1 за да ги видите.
Играта поддържа и управление с джойстик, което може би е по-удобно от управление с клавиатура.

Първоначално, степента на трудност в опциите е зададена на easy. Ако за пръв път играете такава игра, може да смените на very easy. Разбира се, като задобреете, може да увеличите сложноста, за да изпитате тръпката от играта.

Стига преказки, ето линк към страницата за сваляне. След като свалите, разархивирайте архива и стартирайте инсталатора. Бъдете търпеливи, инсталацията отнема не малко време.

Страница за сваляне (~3.3Gb) на официалния сайт:
DOWNLOAD Wing Commander Saga: Darkest Dawn


Официален сайт:
www.wcsaga.com

Геймплей видео от играта:
   
© 2008-2017 freeigri