1 1 1 1 1
Rise and Fall: Civilizations at WarRise & Fall: Civilizations at War e RTS игра базирана на исторически събития. В нея освен стандартното за стратегиите управление, има възможност и за директно управление на основният герой (hero режим). Играта като цяло е уникална и мненията за нея са в двете крайности. Това обаче не бива да ви спира да пробвате.

Играта може да се играе и в single-player и в multiplayer режими. В сингъл режима играча може да играе срещу до седем компютърни играча. Мултиплеър режима позволява играчите да се групират. Естествено в играта има и кампании (които се играят сингъл). Кампаниите са Александър Велики и Клеопатра.


В кампанията на Александър Велики се представя завладяването на Азия. Кампанията започва с впечатляващо интро, показващо убийството на баща на Александър - Филип II Македонски. Видеото показва и Александър като млад, наивен и неподготвен принц, върху който изведнъж се стоварва отговорността на короната.

Кампанията Клеопатра се фокусира върху Клеопатра VII и нейните усилия, да предотврати инвазията на Октавиан. Тъй като римските легиони поемат контрола на голяма част от Египет, Клеопатра заедно с брат си Птолемей и любовника си Марк Антоний, се опитват да опазят свободните територии.

А сега най-важното - от линка можете да изтеглите пълната версия на играта. Файла е 2,4Gb.

Свалете от тук (2,4Gb):
ИЗТЕГЛИ Rise & Fall: Civilizations at War

Официален сайт:
http://riseandfallgame.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Rise_and_Fall:_Civilizations_at_War

Трейлър на играта:
Вижте HERO режима:

Ако обичате исторически стратегии, вижте също и играта 0 A.D.
   
© 2008-2017 freeigri