1 1 1 1 1
MechCommander 2 MechCommander 2 е риъл тайм тактическа игра, базирана на BattleTech/MechWarrior. В нея вие сте наемник командвате екип от бойни роботи и изпълнявате мисии.

Сингъл плеър мисиите са на планетата Карвър 5, където се водят битки за контрол от различни кланове. Вие като наемник, ще предоставите услугите си на този, който предложи повече парички.

Сюжета между мисиите е добре представен с филмчета. Има и големи филмчета между кампаниите. Въобще - постарали са се хората да е интересно. ;)

Графиката и 3D енджина на играта са впечатляващи. (не забравяйте като пуснете играта, да настроите всичко свързано с графика на макс - за да е красиво).

А сега най-хубавото. Играта е в този сайт, защото е безплатна :) През 2006, Microsoft пусна модифицирана версия на кода на играта, заедно с необходимите за използването му неща. С други думи - пусна безплатна версия.

Разархивирайте архива, после разархивирайте архива който е в него. Ще получите iso файл, който можете да запишете на CD, да ползвате с виртуално CD, или да разархивирате. След това пуснете setup.exe. Ако при инсталацията дадете FULL, повече диска няма да ви е нужен. Успех и приятна игра!

 

Играта може да свалите от тук:
http://www.shacknews.com/file/20899/mechcommander-2-free-game

Официален сайт:
http://mechcommander.org/
http://www.microsoft.com/games/mechcommander2/

Трейлър на играта:

Видео от играта:
   
© 2008-2017 freeigri