1 1 1 1 1
WideLandsWideLands е риълтайм стратегия, приличаща на играта Settlers. Играта започва с едно малко племе и крепост, в която се съхраняват ресурсите. В хода на играта, се строи, събират се ресурси като дървесина, храна, желязо, злато. Понеже вашите заселници не са сами, ще се срещне с други племена, рано или късно. Някои от тях могат да се приятелски и да търгуват с вас. Все пак, ако искате да владее света, ще трябва да обучите войници и да водите битки.

Widelands предлага уникален стил на игра. Така например, системата на пътищата играе централната роля на вашата икономика: всички стоки, които са събрани и обработени от племето трябва да бъдат транспортирани от една сграда в друга. Това се осъществява чрез превозвачи, както и тези превозвачи винаги ходят по пътищата. Вашата работа е да бъдат посочени пътищата възможно най-ефективно.

Друг добър аспект на играта е начинът, по който се команда племето. Няма нужда да давате команди на всеки поотделно. Все пак, може да имате стотици работници. Вместо това, всичко, което трябва да направите, е например да започнете да строите сграда някъде, а строителите сами ще си дойдат. По същия начин, когато искате да атакувате враг, вие давате заповедта, войниците отиват да се бият. Точно като истински владетел.

Widelands предлага сингъл плеър режим с различни кампании, както и възможност за игра през интернет или LAN

Директно сваляне на версия 1.1 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ WideLands v1.1

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD WideLands

Официален сайт:
WideLands - Site

Видео от играта:
   
© 2008-2017 freeigri