1 1 1 1 1
S.W.I.N.E. S.W.I.N.E. (С.В.И.Н.Я) е риълтайм военна стратегия. Хубава графика, прекрасно озвучаване и ... изненада - армията която командвате е от животни (свине или зайци)

Ето и историята на играта: На 3-ти август, националната свинска армия, нахлува в МорковЛанд (CarrotLand), дом на заешката нация. Зайците са победени в рамките на две седмици и само една малка част от армията им оцелява. Сега те планират ответен удар.

Можете да изберете страната на която да застанете.

Ако изберете да сте на страната на зайците - вие трябва да командвате заешката армия в почти безнадеждната им битката им срещу гадните свинете.

Ако изберете свинете (което е даже още по-трудно) - ще трябва да поведете силната свинска армия.

Играта е изчистена като концепция: Нищо не се строи. Армията се избира в началото на мисията. Има основно екшън.

S.W.I.N.E. е изключително майтапчийска RTS. Героите освен че говорят английски с комично силно френски акцент, ги ръсят едни ... Все пак в играта има 6000 различни фрази, с които свинските и заешките войници ви говорят и най-вече коментират всичко което видят или се случи.

А сега накратко 22 мисии (11 за всяка кампания) и 10 допълнителни мулти-плеър карти и три нива на трудност. Това е играта S.W.I.N.E. (известна и като SWINE, а също така и като С.В.И.Н. в Русия и S.W.I.N.I.A. в Полша)

 

Сваляне от тук (изберете сървъра с най-малко натоварване):
ИЗТЕГЛИ S.W.I.N.E.

Официален сайт:
http://www.stormregion.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/S.W.I.N.E.

Част от филмче от играта:


Видео от играта:
   
© 2008-2017 freeigri