1 1 1 1 1
MiniGolf Maniacs3D миниголф игра. Можете да играете миниголф срещу приятелите си или срещу компютъра.
Изключително добрата триизмерна графика, веселите герои и доброто озвучаване правят усещането от играта неповторимо.

В играта има различни по сложност терени и препятствия. Тринадесет различни весели героя. Девет пауъръп-а, които в свободния режим на игра, можете да събирате и използвате.

Освен в свободен режим (Putt around) има и турнамент режим, при който се състезавате на голям турнир. Турнамента ще отключи и нови игрища и дупки за свободния режим.

Има и един режим наречен coins. Той е като свободния, но по терена има разположени монети и се калкулира стойността на монетите, които сте ударили по пътя.

В играта има и редактор, с който можете да направите собствени терени.

Да не забравим да споменем и за управлението. Лесно е. Прицелвате се и натискате и задържате левия бутон на мишката. Слайдера за силата на удара започва да се мести. Като пуснете бутона, позицията на слайдера определя силата на удара.

Важно е да знаете, че след като свалите, разархивирате и приключите инсталацията, първо е добре да стартирате minigolfconfig.exe за да зададете настройки за играта. Чак след това може да стартирате играта от minigolf.exe. Настройките е нужно само веднъж да пуснете (т.е. няма нужда да го правите всеки път).

Друго което трябва да знаете е че когато се инсталира играта не се създава икона на десктопа или в старт менюто, та е добре да запомните къде сте инсталирали играта и да си изкарате шорткът при желание ;)

Но стига приказки. Теглете, няма да съжалявате. Играта е страхотна.
Директно сваляне на версия за Windows от тук :
ИЗТЕГЛИ Minigolf Manics
Официален сайт:
MGM - site

Видео от играта:
   
   
© 2008-2017 freeigri