1 1 1 1 1
3D Snowboard - Virtual ResortsСноуборд симулатор. Трите версии на симулатора, дават възможност за състезателно и свободно каране на сноуборд в три истински зимни курорта. Играта има режими на свободно и състезателно каране, риплей и много гъвкави настройки за нивото на графиката. Първоначалните настройки на графиката са занижени, за да може да се играе и на стари компютри. Ако искате да изживеете по-пълноценно сноубординга ... пипнете ги :)

Играта се управлява с мишка или клавиатура. Стрелките са за ляво и дясно. С Ctrl се прикляка, а като се пусне се скача. Със стрелките нагоре-надолу се връткате по време на скока, има и интересни комбинации със Shift-а. Интервала сменя гледната точка. С Esc се излиза.

И още нещо - когато инсталирате повече от една версия (курорт) играта ви дава възможност за избор (независимо кой курорт сте пуснали)

И така, сега да представим трите виртуални курорта (които впрочем са базирани на истинските и представляват копие на терена, сградите и съоръженията, само дето няма кой да ви се пречка по пистите ;) )

Stratton

Изтеглете тази версия на играта, за да карате сноуборд в Startton, намиращ се в щата Вермонт, близо до канадската граница.

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Virtual Startton (3D snowboard)

Breckenridge

Изтеглете тази версия на играта, за да карате сноуборд в Breckenridge, намиращ се в Скалистите планини в щата Колорадо.

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Virtual Breckenridge (3D snowboard)

Jay Peak

Изтеглете тази версия на играта, за да карате сноуборд в Jay Peak, намиращ се в щата Вермонт, на 8км от канадската граница.

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Virtual Jay Peak (3D snowboard)

   
   
© 2008-2017 freeigri