1 1 1 1 1
GoliathГолиат е военна шутър игра в която управлявате военна машина. Целта - да спрете вражеската атака.

Това е отборна игра. Играчът поема управлението на една от екипа от 16 бойни машини (които се контролират от компютър или други играчи). Тази група е известна като Road Warriors и защитава света от терора на един огромен и привидно неразрушим танк, наречен Голиат.

Играчът може да избира между няколко вида военни превозни средства, като се започне от бъгита с картечница и се стигне до силно бронирани камиони с множество оръжия.

Въпреки че дългосрочната цел на Road Warriors е да се унищожи Голиат, играчът ще трябва да изпълнява и различни мисии, като възстановяване на фабрики (за производство на различни видове машини които отборът да използва) и защита на други сгради и превозни средства (например цистерни с гориво).

Голиат може да се играе в сингълплеър режим или мултиплеър с още до 15 играча. Незаетите бройки до 16 (колкото е отбора) се допълват от играчи управлявани от компютъра. Играчите могат да се присъединят и към мултиплейър игра която вече е започнала, като заемат мястото на управляван от компютъра играч.

Директно сваляне (от web.archive.org) на версия за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Goliath

Официален сайт (линка е от web.archive.org, тъй като сайта вече не съществува):
www.goliathgame.com в web.archive.org

Трейлър:
Трейлъра на играта (във формат WMV) може да изтеглите от тук: http://web.archive.org/web/20080307021814/http://www.goliathgame.com/_media/goliath_trailer_med.wmv

   
© 2008-2017 freeigri