1 1 1 1 1
Altitude03D състезание със самолети. Играта представлява своеобразно самолетно рали. Може да се играе offline или online, при създаване на акаунт на сървъра на играта .

Макар да е с опростено управление за авиосимулатор, играта въобще не е лесна. За да се финишира успешно, освен бързина, трябва и ловкост за преминаване през чекпойнтите.

Клавишите за управление ги има в играта, като най-добре е да се започне с първата офлайн мисия, в която се тестват възможностите на самолета. Мисията е кратък туториъл, с който се научавате на триковете в управлението.

Играта е напълно безплатна!
Обаче ако желаете да помогнете финансово на разработчиците, може да си купите Support Pack. В замяна на подкрепата ви, ще получите повече скинове за самолета си, по-лъскави уреди за кокпита и още няколко състезателни маршрута. Освен това, към акаунта ви във сайта ще пише че сте supporting user ;)

Играта от 31-01-2014 не безплатна, но е налична олекотена безплатна версия. Безплатната версия е с различно подзаглавие и се казва Altitude0: Win or Crash. Може да я изтеглите от линка за сваляне.

Изискванията на играта са:
 - Windows XP, Vista, 7 или 8
 - Двуядрен процесор на 2.0 GHz
 - Видеокарта с поне 512 MB и поддръжка на pixel shader 3.0
 - Интернет връзка за изтегляне на ъпдейти и за онлайн игра

Директно сваляне на безплатната версия за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Altitude0: Lower & Faster
Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Altitude0: Lower & Faster


Официален сайт:
www.altitude0.com

Трейлър на играта:
   
   
© 2008-2017 freeigri