1 1 1 1 1
Chromium B.S.U.В играта вие сте капитанът на товарния кораб Chromium B.S.U., отговорен за доставки към фронта. Разполагате с малка флотилия изтребители, които командвате от мостика. Това е предисторията на тази вертикална аркадна игра, която може да се управлява с мишка и имаща приятна фонова музика.

Идеята на играта е следната:
* Не оставяйте нито един вражески кораб да премине вашият изтребител !!!! Всеки противников кораб който пуснете, ще атакува Chromium (вашият основен кораб) и така ще загубите един изтребител.
* От горното ви стана ясно, че може да използвате изтребителите и като камикадзета. Така или иначе, пуснете ли противников кораб - губите изтребител.
* Също така можете и да се самовзривите (двоен десен клик), самоунищожавайки се, ще подсигурите разчистване, за следващият изстрелян изтребител.
* При самоунищожение, изтребителя първо изхвърля амунициите, така че следващият да може да ги вземе.

Важно е и да се знае че:
- Бонусите които са с черепи са амуниции за оръжията (бял за картечницата, зелен за йонното оръжие и син за плазмата).
- Бонусите с пингвини са за бронята (син - възстановява щита на 100%, червен - възстановява разрушенията на кораба и златен, който ще възстанови щита и ще ви даде непробиваем щит за известно време)

Управлението освен с мишката, може да бъде и с клавиатура (не ви го препоръчвам). За сметка на това пък ви съветвам да играете на цял екран (това става с fullscreen опцията)

Ето и едно екранче с обяснение кое какво е: цъкни тук

Директно сваляне на най-новата версия на играта за Windows от тук:

ИЗТЕГЛИ Chromium B.S.U. v0.9.13.2

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Chromium B.S.U.

Официален сайт:
Chromium B.S.U. - Site

   
© 2008-2017 freeigri