1 1 1 1 1
Cellfactor-RevolutionДействието на играта се развива в 21-ви век. Главния герой - майора от спец службите (G.U.A.R.D.) Данте Алигери - професионален командос и експерт по всички оръжия, ръкопашен бой и шпионаж, е захвърлен на остров в Средиземно море с цел проникване и унищожение на ядрото на престъпната организация LIMBO Corporation. За целта трябва да бъде използвана голяма огнева сила и специални технически средства. В качеството на оръжия и капани, могат да се използват почти всички предмети разхвърляни по арената, като се хвърлят по противника.

Cellfactor Revolution е безплатна 3D шутър игра с впечатляваща графика. Макар и разработена специално за реклама на видеокарти поддържащи PhysX (Nvidia). Само един терен е отделен за демо на видеокартите, а всички останали могат да се играят на всяка геймърска карта независимо от производителя. Играта може да се играе мултиплеър или сингъл плеър срещу ботове.
Изисквания към компютъра са малко големички. Играта 'яде' много RAM и товари процесора. Видеокартата трябва да е на ниво. Инсталационния файл е 900Mb.

Малък съвет - преди да почнете да играете - не забравяйте да затворите торент програмите.

Страница за сваляне:
Download CellFactor: Revolution (Full Game)

Официален сайт:
cellfactorgame.com - вече не е активен

Трейлър на играта:

   
   
© 2008-2017 freeigri