1 1 1 1 1
Ловци на духове 3DGhostbusters 3D back in action, е 3D игра, в която вие сте ловец на духове. Подобно на еднимения филм, целта ви е да хващате духовете в капани.

3D графиката, звуковите ефекти и фоновата музика са отлични. Единствения недостатък е че има само едно ниво (иска ни се да бяха повече .. но за без пари - толкова)
Историята е като във филма - един хотел ви е наел да им изловите призраците. Дават 1000 долара за призрак. Целта ви е да им вземете паричките ;) Имате само 3 капана, така че внимавайте как ги ползвате.

Как се хваща призрак. Първо трябва да изберете хубаво местенце за да сложите капана (с интервал). След това се намествате и почвате да дебнете призрака да ви попадне на мерника и да го хванете с протонния лъч (с левия бутон на мишката или с Ctrl). Държите лъча включен и отваряте капана (с интервал). След това можете да придърпате призрака над капана (с A,D,W,S). Когато сте го наместили, пуснете бутона за стреба (т.е. левия бутон или Ctrl)

Играта има 3 опции за видео резолюция, като най-високия режим е 1024x768 и се играе в windowed режим. Разбира се въпреки windowed режима, самия прозорец може да се рисайзва ;) Може да се настройва и силата на звуковите ефекти и фоновата музика.

Управление:
Мишка = Въртене на място (нагоре, надолу, наляво, надясно)
Ляв бутон на мишката или Ctrl = Протонен лъч
A/D = движение наляво/надясно
W/S = движение напред/назад
Space = Поставя/отваря капан
Esc = Изход

Като заключение, това е една забавна игричка, която лично на екипа вдъхна спомени (и даже си мислим дали да не изгледаме пак филма :) )

Директно сваляне на версия за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Ghostbusters 3D back in action
Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Ghostbusters 3D back in action


Официален сайт:
http://www.realspawn-productions.com/ghostbusters.html
   
   
© 2008-2017 freeigri