1 1 1 1 1
TremoulousTremulous е мултиплеър шутър с елементи на риълтайм стратегия. Играчите могат да избират между 2 раси - извънземни и хора. Играчите и от двата тийм-а могат да строят структури в играта, като в риълтайм стратегия.

Структурите са различни, но най-важната е тази за размножаване. Играчите трябва да си подсигурят структурите за размножаване, за да може убитите играчи да се съживяват след като бъдат убити. Другите структури могат да осигурят например автоматична зашита, възстановяване на здравето и т.н.

Играчите получават различни бонуси в зависимост към коя раса принадлежат. Хората получават кредити при убит извънземен, които може да се използват за нови оръжия и по-добра броня. При извънземните нещата са по-различни. За убит човек, те получават възможност да еволюират в нов клас. Колкото повече хора са убили, толкова по-висок клас могат да вземат.

В общи линии, основната цел е да се елиминира другия тийм. Това се постига не само с убиване на противника, но и с унищожаване на структурите му, така че да не може да се размножава.

Директно сваляне на версия 1.1.0 за Windows от тук:
ИЗТЕГЛИ Tremulous v1.1.0

Страница за сваляне на официалния сайт:
DOWNLOAD Tremulous

Официален сайт:
Tremulous

Промо трейлър на играта:
   
© 2008-2017 freeigri