Tetris games

Tetris games

Different types of tetris games. Bored from the classic one - have a try on some different tetris for free. Look at the list below ;)
1 1 1 1 1
RezerwarRezerwar е уникална комбинация от тетрис и pipеs игра. Падащите елементи всъщност са блокове с тръби, които трябва да използвате, за да свържете мрежа от тръби с вода. Когато направите това - свързаните тръби изчезват.

1 1 1 1 1
Open AlchemistМного хубава игра, при която не бързината, а уменията да се комбинира и предвижда са от значение.

1 1 1 1 1
BlockOut II (3D Tetris)BlockOut II is a remake of the original BlockOut three-dimensional tetris.

1 1 1 1 1
Wilma Tetris Wilma Tetris е още един тетрис. Играта е с два режима. В нощен режим, "мацката" се съблича според постигнатия резултат.

1 1 1 1 1
XiTrisXiTris е игра подобна на Tetris и StackUp. Идеята на играта е да подреждате падащите стълбове с фигурки, така че да се получат поне три еднакви по хоризонтал, вертикал или диагонал. Когато това

1 1 1 1 1
Tetris UnlimitedTetris Unlimited е поредния тетрис. Някои от режимите на игра не са достъпни. Въпреки това достъпните режими са приятни за игра и са с добри ефекти и музика (която може и да се променя). Фоновата картина също може да бъде променяна. Играта може да се играе от до 4-ма играча.

1 1 1 1 1
QuadraQuadra е тетрис, който може да се играе както всички тетриси - сингъл плеър, така и multiplayer в мрежа през LAN или интернет.

1 1 1 1 1
PolyCubesТриизмерен тетрис. Игра за най-запалените фенове на тетрисите. Напълно триизмерна, с приятна фонова музика, този тетрис си заслужава да се пробва. Фоновата графика липсва и се надяваме в новите версии да се появи.

1 1 1 1 1
Block AttackBlock Attack - Rise of the Blocks е блокпъзел тетрис вариация, вдъхновена от Tetris Attack на Нинтендо. Играта има доста динамика за пъзел вариант. Ще ви хареса. Подходяща е и за деца.

   
   
© 2008-2017 freeigri