Puzzle (logical) games

Puzzle (logical) games

Here we have different puzzle games (aka logical games) like Mahjong, Sudoku, Socoban and others. Free to download, install and play on your PC.

1 1 1 1 1
ЛемингитеКой не знае за лемингите, кой не е чувал за тях :) Lemins (lemigns) е римейк на класическата логическа игра, в която трябва да помогнете на малките заблудени лемингчета да стигнат там за където са тръгнали

1 1 1 1 1
Octaspire CratesПредизвикателна пъзел игра, подобна на сокобан, но с много повече екшън.

1 1 1 1 1
The Butterfly EffectThe butterfly effect (ефектът на пеперудата) е физическа, причинно-следствена игра, подобна на известната TIM (The Incredible Machine)

1 1 1 1 1
Hex-a-HopHex-a-Hop е пъзел игра с шестоъгълни плочки. Целта е чрез последователно предвижване през шестоъгълниците да се да унищожат всички зелени плочки, като накрая трябва да спрете на безопасна плочка.

1 1 1 1 1
ZAZ (Zuma like game)Free, full and without limitations, "Zuma" game. Unlike Zuma, Zaz has one thing more - the balls you shoot to the line, you can take from the line it self. Nice :)

1 1 1 1 1
JapureJapure е римейк на известната пъзел игра Puzznic. Разбира се, освен осъвременяване на графиката, авторите са добавили нови неща.

1 1 1 1 1
Pipe WalkerPipe Walker е клонинг на Net Walk. Това е игра (подобна на класическата игра Pipe) в която целта е чрез мрежови връзки, да се свържат всички компютри в една обща мрежа със сървъра.

1 1 1 1 1
Quadrax VIЛогическа игра в която разполагате с трима изследователи, с които минавате през различни нива по острова Атлантис.

1 1 1 1 1
Simsu Судоку Simsu е класическа судоку игра с автоматичен save при изход и автоматично показване на недопустима стойност в червено.

1 1 1 1 1
Atomic Worm Atomic Worm (атомен червей) е игра, която пренася класическата, позната на всички, игра Snake (Змийчето) в една нова епоха. Управлението е само с движение на мишката, което позволява пълна концентрация в играта.

1 1 1 1 1
Solitaire MahjongSolitaire Mahjong е компютърен вариант на популярната азиатска игра Маа Джонг (маджонг) в solitaire версията си за един играч.

1 1 1 1 1
PathologicalPathological е логическа игра, в която за да се реши нивото, трябва да да се запълнят колела с топчета с еднакъв цвят. Всяко колело има място за 4 топчета. Самите топчета се търкалят по тръби. За да бъде играта по-интересна, има и различни елементи като телепортери, пренасочващи ключове, филтри и т.н В играта могат да се правят и добавят и нови нива.

   
   
© 2008-2017 freeigri