3D Board games

3D board games

Here you can get 3D board games for your PC for free. Choose a game and click on the 'read more', to see the full game's description and links to download the game. Have fun.
1 1 1 1 1
Dream ChessОще един 2D/3D chess. Графиката е на ниво, но изкуственият интелект не е голямо предизвикателство, ако сте напреднал chessматист.

1 1 1 1 1
3D BlackJack A 3D Blackjack. Not another fancy game with links to online casinos. It's an opensource game with no real money. Just for training. It's just

1 1 1 1 1
Big Solitaires 3D Big Solitaires 3D е игра, която има в себе си колекция от 40 solitaire игри, представени в триизмерен вид! По време на играта, играча може да връща ходовете си назад без ограничение. При игра с включена опция "automatic" - когато обърнете карта и тя може да застане на подходяща позиция, това ще става автоматично.

1 1 1 1 1
ogs Mahjong 3DOGS Mahjong е лесна маджонг-solitaire игра, с хубава 3Д графика и релаксиращ саунд трак.

1 1 1 1 1
Jose ChessJose Chess е класическа chess игра. Визията може да се сменя, от стандартно 2D табло на триизмерно табло от менюто, по всяко време. Освен игра срещу computer, има възможност да се въвеждат (или отварят от база данни) играни мачове и след това визуално да се проследяват.

1 1 1 1 1
NeverBallОсновната идея в играта NeverBall е чрез накланяне на таблото да се контролира топче което за определено време трябва да стигне до целта. По пътя трябва да се събират монети, които отключват целта. И най-важното - не оставяйте топчето да падне извън таблото.

1 1 1 1 1
Scorched 3DScorched 3D е походова артилерийска игра с елементи стратегия. Според резултатите играчите печелят пари. Тях могат да използват между нивата за купуване на различни оръжия и защити, които да използват в хода на играта. Огромно разнообразие от терени и ситуации. Може да се играе с до 20 противника, които може да са управлявани от компютър или от хора.

1 1 1 1 1
Marble ArenaМарбъл Арена 2 е забавна игра с топче, което търкаляте в различни посоки. В триизмерна арена с разнообразни препятствия има звездички за събиране. Целта е да ги съберете всички. Освен да се търкаля, топчето

1 1 1 1 1
pouetChess 3DpouetChess е малък 3D chess, подходящ за начинаещи. Не изисква инсталация и е portable. Работи под Windows

   
   
© 2008-2017 freeigri